Colectia Signature

Încă din momentul în care am realizat că anumite piese nu sunt doar emblematice pentru esența brandului, ci și elemente prea puternice pentru a opri creația lor după doar un sezon, am decis sa dezvoltăm continuu o linie înafara colecțiile sezoniere. Colecția Signature a fost creată in 2014, fiind inițial compusă doar din body-uri și corsete. De-a lungul timpului piesele au avut tot mai succes, iar linia s-a extins treptat, incluzând acum și unele dintre cele mai deosebite articole dintre rochii, fuste, kimono-uri sau colanți pe care Murmur le are. De la un sezon la altul, colecțiile noastre includ întotdeauna anumite piese remarcabile, motiv pentru care linia este revizuită în mod constant, fiind adăugate articole fundamentale ori de câte ori este nevoie.

Un element semnificativ pentru piesele Signature este prima formă a cupelor de sutien pe care brandul a conceput-o: cele retro, inspirate din forma lenjeriei intime a anilor 50, urmate de un stil mult mai idilic, acela al cupelor de sutien balconette ce oferă o notă romantică. Cea mai recentă formă a cupei este cea push-up, o abordare modernă ce evidențiază linia de clivaj. Dincolo de tehnologia cupelor de sutien, există și alte elemente de semnătură ce dezvăluie esența Murmur. Selecția curentă integrează detalii emblematice inspirate din lenjeria intimă: elemente de bondage, prindere cu ochi & cârlig și zone transparente ispititoare.

Luând în considerare permanența liniei, ajustările și îmbunătățirile sunt întotdeauna potrivite. În funcție de sugestiile clientelor noastre, piesele Signature evoluează în mod constant, indiferent dacă vorbim despre schimbarea țesăturilor, varietatea detaliilor, inovarea tehnologiei pentru a obține un fitting mai precis sau pur și simplu lansarea unor noi culori. Un exemplu potrivit este modul în care body-urile au fost actualizate: de la folosirea unui tip moale de lycra la utilizarea unui satin mai ușor de purtat și totodată mult mai elegant, schimbare ce oferă clientelor noastre un produs și mai captivant/interesant/special.

În plus, nu doar clientele noastre au fost fermecate de piesele Signature, ci și numeroase celebrități internaționale renumite, precum Madonna, Beyonce, Britney Spears, Kylie Jenner, Katy Perry, Fergie sau Gigi Hadid. Totodată, unele dintre cele mai cunoscute publicații internaționale de presă, precum Vogue sau Elle, au prezentat piesele noastre în diferite pictoriale/editoriale.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now