Introducem colecția Loungewear

Câteva cuvinte de la Andreea Badala,  designer și fondator MURMUR, acum că adăugăm o nouă colecție în linia noastră - colecția Loungewear.

„Această colecție reprezintă linia fină dintre îmbrăcămintea de exterior și lenjerie: cizme hold-up inspirate din ciorapi vintage, body-uri transparente, accesorii senzuale și pantofi cu toc înalt din satin pe care îi poți purta din zori și până seara, atât în ​​interiorul, cât și în afara casei, pentru pura încântarea de a te îmbrăca.

Văd doar o linie fină între hainele pe care alegi să le porți afară și cele pe care le porți înăuntru. La urma urmei, este o chestiune de intimitate și limitări subtile. Ca iubitor incurabil al călătoriei misterioase de a fi femeie și a te bucura de feminitate, fiecare piesă vestimentară pe care o creez întruchipează această pasiune. Încearcă doar să-ți imaginezi articole pe care le poți purta din zori până seara, atât în ​​interiorul, cât și în afara casei.

Cu MURMUR mă joc cu elemente particulare atât de îmbrăcăminte exterioară, cât și de lenjerie. Această bipolaritate are ca rezultat piese versatile care pot fi savurate în interiorul casei și, de asemenea, stilate într-un aspect șic pentru ieșiri.

Am creat o linie Loungewear care este acum mai de dorit ca niciodată. Femeile s-ar putea să nu aibă aceleași oportunități de a-și exprima public feminitatea în zilele noastre, dar încă au propriul lor spațiu: acasă. Acest spațiu este locul tău de joacă, acel loc unde te poți aduna cu cei mai intimi oameni din viața ta. Și, mai mult decât oricând, este un spațiu al fanteziei.

Linia Loungewear rămâne fidelă celor trei forțe inspiratoare: fantezie, feminitate, senzualitate. Este un mijloc de a-ți exprima feminitatea, în timp ce te bucuri de procesul de auto-descoperire.

Am creat body-uri care se joacă cu transparența și opacitatea pentru ca tu să te bucuri de rețeta pură a senzualității..

Accesorii senzuale precum curele, chokere sau brățori pentru că știm că accesoriile pot servi drept instrumente fermecătoare pentru comunicarea dorințelor tale interioare.

Pantofi cu toc înalt din satin, care te fac să mergi ca o divă. Leggings care seamănă cu stilul anilor 50 printr-o cusătură neagră care curge pe spatele piciorului, eleganți, dar uimitor de moderni.

Cizme hold-up din plasă elastică, cu suspendere. Îmi imaginez aceste cizme uimitoare pe un corp gol, așa cum apar în pozele lui Helmut Newton sau pur și simplu purtate sub o fustă midi.

Joacă-te în sfera fanteziei, exprimă-ți feminitatea și adoră drumul spre auto-descoperire.”

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now