Te invităm să descoperi și să comercializezi brandul iubit de celebrități precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Gigi Hadid, Katy Perry și multe altele și prezent în reviste internaționale precum Vogue UK și Paper Magazine.

Fă diferența!
MURMUR înseamnă reconectarea cu senzualitatea prin puterea feminității, măiestrie prin prêt-à-porter, iar manifestul nostru a atins deja atât de multe persoane, creând o comunitate loială care vrea să vadă MURMUR în magazine. Diferențiază-ți magazinul oferind același mesaj de putere a feminității și fă diferența în comunitatea ta!

Tu + noi = o potrivire perfectă!
În aceste momente tulburi, parteneriinoștri sunt puncte de contact majore pentru comunitatea noastră, transmițând mesajul și spiritul MURMUR. Investim în a oferi atât partenerilor, cât și clienților noștri servicii, atenție și asistență excepționale. Dacă acesta este și credo-ul tău, atunci tu și noi ne potrivim foarte bine.

Lucrul cu noi
Este extra-ușor, prin intermediul platformei noastre B2B. Partenerii noștri au acces ușor la comenzi, facturi, oferte speciale sau niveluri de stoc în timp real. Va fi cel mai ușor lucru pe care va trebui să-l faci toată ziua! MURMUR este deja vândut la nivel internațional în Europa (Franța, Italia, Germania, Olanda, Elveția, Grecia, Portugalia, Polonia), America de Nord - SUA și Canada, Asia (Japonia, Israel) și Australia.

Salut!

Eu sunt Marina și aduc în lume colecțiile uimitoare Murmur! Dacă dorești să afli mai multe despre oferta noastră wholesale, te rugăm să ne contactezi prin e-mail, telefon (+40 741 012 424, marina@murmur.ro) sau pur și simplu completând formularul de mai jos și îți voi oferi răspunsuri la toate întrebările.

Cu respect,
Marina

Ai deja cont NuOrder ? Ne gasesti pe contul nostru NuOrder aici: