Despre MURMUR

MURMUR a fost lansat in 2011 ca o reconectare cu feminitatea si senzualitatea, prin intermediul pret-a-porter. O modalitate prin care femeile se bucură de ceea ce sunt, cu sau fără prezența bărbaților. Aspectul feminin al femeii din anii 50, ritualul dezbracării și formele de lenjerie vintage traduse în pret-a-porter modern sunt repere constante ale universului MURMUR.

MURMUR a fost purtat de VIP-uri precum Lady Gaga, Madonna, Beyoncé, Miley Cyrus, Ariana Grande, Katy Perry, Rita Ora, Kristen Stewart și Dua Lipa și a fost prezentat în reviste internaționale precum Vogue UK și revista Paper.

MURMUR este prezent la nivel internațional în magazine din Europa (Franța, Italia, Germania, Țările de Jos, Elveția, Grecia, Portugalia, Polonia) și America de Nord - SUA și Canada.

Manifesto

MURMUR încorporează designul îndrăzneț și tehnica impecabilă pentru a evidenția și a pune în valoare silueta de clepsidră a femeii. Designerul Andreea Badala găsește inspirație în contururile feminine ale anilor 50, intimitatea lenjeriei și gesturile de îmbrăcare și dezbrăcare și le transpune în tinute moderne, purtabile, potrivite pentru orice moment al zilei.

 Într-o lume în care drepturile și egalitatea de gen sunt încă o problemă arzătoare, o femeie poate fi puternică și, de asemenea, poate îmbrățișa feminitatea ei, fără a nega ceea ce este: o ființă tandră, senzuală, care aduce echilibru și unire. În timp ce conduce MURMUR prin etapa sa de maturitate, Andreea creează haine pentru femeia contemporană cu o singură convingere: că acesta este cel mai bun moment din istorie pentru a fi femeie.

Despre Andreea Badala, designer MURMUR

După ce a studiat Arte în București și Tehnologia modelelor la London College of Fashion, Andreea Bădală a câștigat o experiență de lucru prețioasă la Alexander McQueen Menswear și Richard Nicoll. Apoi s-a întors în țara de origine și a început MURMUR, un brand de îmbrăcăminte pentru femei care îi permite să-și lase amprenta în mod internațional.

Atelier & maiestrie

Din dragostea noastră pentru arta croitului, pentru măiestrie și fitting impecabil, creăm piese de mână, made-to-measure, proiectate și cusute în propriul nostru atelier din inima Bucureștiului. Fabricile certificate cu care lucrăm în parteriat garantează întotdeauna cele mai bune condiții de lucru pentru angajați împreună cu standarde înalte de calitate.

Misiunea noastră e să producem cantitățile potrivite pentru a lansa capsule în număr limitat, motiv pentru care unele piese nu mai revin niciodata in stoc.  

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate și provin din Italia, Franța, Grecia, Germania și Japonia. MURMUR creează un stil atemporal ce poate fi purtat mereu, indiferent de sezonul actual sau de tendințele modei. 

12 ani de MURMUR

MURMUR in presa internationala

MURMUR a fost prezentat în reviste internaționale precum ELLE, Vogue și Paper Magazine.

MURMUR in magazine internationale