MURMUR: senzualitate si inspiratie feminina

MURMUR, brandul internațional ready-to-wear lansat în 2011 de Andreea Badala, se concentrează pe reconectarea femeilor la feminitatea și senzualitatea lor și pe celebrarea bucuriei de a fi femeie prin îmbrăcăminte.

MURMUR încorporează designul îndrăzneț și tehnica impecabilă pentru a evidenția și a pune în valoare silueta de clepsidră a unei femei. Designerul Andreea Badala găsește inspirație în contururile feminine ale anilor 50, intimitatea lenjeriei și gesturile de îmbrăcare și dezbrăcare și le transpune în ținute moderne, destinate în principal serii.

Într-o lume în care drepturile și egalitatea de gen sunt încă o problemă arzătoare, o femeie poate fi puternică și, de asemenea, poate îmbrățișa feminitatea ei, fără a nega ceea ce este: o ființă tandră, senzuală, care aduce echilibru și unire. În timp ce conduce MURMUR către etapa sa de maturitate, Andreea continuă să creeze haine pentru femeia contemporană cu o singură convingere: că acesta este cel mai bun moment din istorie pentru a fi femeie.


Signature Atelier

Din dragostea noastră pentru arta croitului, pentru măiestrie și fitting impecabil, am introdus o linie limitată, realizată manual, pe măsură, proiectată și cusută în propriul nostru atelier din inima Bucureștiului. Beyoncé, Madonna, Dua Lipa, Ariana Grande, Kristen Stewart, Miley Cyrus și Katy Perry sunt câteva dintre vedetele care au purtat astfel de piese.

Andreea Badala, designerul din spatele brandului international MURMUR

După ce a studiat Arte în București și Tehnologia modelelor la London College of Fashion, Andreea Badala a câștigat o experiență de lucru prețioasă la Alexander McQueen Menswear și Richard Nicoll. Apoi s-a întors în țara de origine și a început MURMUR, un brand de îmbrăcăminte pentru femei care îi permite să-și lase amprenta în mod internațional.

Foto Dan Beleiu