Livrarea în România este gratuită și se realizeaza prin firma de curierat Fan Curier.

Livrarea produselor semnalizate cu Livrare Rapida se realizeaza între 2 și 5 zile lucrătoare in toata Romania.

Pentru produsele cu Livrare Rapida putem oferi, la cererea clientului, Livrare Urgenta in 2h in Bucuresti. Costul unic pentru Livrare Urgenta este de 50 lei, plata ce se va realiza prin generarea din sistem a unui link de plata, la cererea clientului. In cazul comenzilor cu metoda de plata Numerar la Livrare, clientul poate achita comanda, la cerere, prin transfer bancar, iar livrarea sa se realizeze dupa transmiterea catre noi a Ordinului de Plata.

Pentru produsele realizate pe bază de comandă, in atelierul nostru propriu (mentiune ce se regaseste pe pagina fiecarui produs), livrarea poate dura pana la 14 zile lucrătoare începând cu ziua procesării comenzii. Unele dintre aceste produse pot exista pe stoc si livra mai repede decat termenul mentionat. Va rugam sa ne contactati pentru confirmare.

Pentru realizarea produselor pe masuri personalizate (serviciu made-to-measure) se percepe o taxa de 15% extra fata de pretul de baza a produsului. Tariful se achita inainte ca produsul sa intre in lucru in atelier prin intermediul unui link de plata online.

Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-18:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele revin la Expeditor in 2-3 zile lucratoare.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;

– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;

– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;

– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.