Puteți returna produsele în termen de 14 zile, începând a doua zi după primire. Expedierea returului este gratuită numai pentru România. Dacă sunteți client internațional, transportul de retur este la costul dvs. Vă recomandăm să păstrați dovada expedierii de returnare. Veți găsi instrucțiuni de returnare în pachet. Vă rugăm să returnați produsele în ambalajul original, cu toate etichetele pe și împreună cu formularul de returnare completat.

Se consideră o returnare validă orice returnare care respectă instrucțiunile de returnare de pe ambalajul original și care nu are alte deteriorări decât defectele de fabricație (dacă există).

Nicio rambursare nu va fi luată în considerare dacă instrucțiunile de returnare nu sunt respectate cu strictețe. În cazul în care produsul prezintă alte deteriorări în afară de defectele de fabricație (dacă există), murmurstore are dreptul exclusiv și unilateral să decidă o rambursare parțială în consecință. În cazul unei returnări valide, contul dvs. Paypal va fi creditat în termen de 15 zile de la primirea produselor returnate sau putem schimba produsul după confirmarea dvs.

Adresa pentru expedierea returului este: strada Dr. Burghelea nr. 16, București 2, 024032, România.