Se accepta doar retururile trimise in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Returul este gratuit pentru Romania, prin Fan Curier. Specificati plata transportului la destinatar.

Toate articolele trebuie returnate in ambalajul original si cu eticheta de produs intacta. Se accepta ca retur doar articolele care sunt in starea originala, fara deteriorari sau urme de purtare, cu exceptia celor cu defecte de manufactura. Pentru a schimba marimea articolului ales, specificati in casuta de mai sus marimea dorita.

In cazul unui retur valid, contravaloarea articolului returnat va fi rambursata in contul bancar in termen de maxim 15 zile din momentul primirii coletului.

MURMUR nu isi asuma raspunderea pentru coletele pierdute in tranzit. Va rugam alegeti metoda transportului doar cu Fan Curier!

Nu se va lua in considerare rambursarea comenzii daca instructiunile de retur nu sunt respectate.

Găsești formularul de retur în colet alături de produsul comandat. În cazul în care ai pierdut formularul, îl poți downloada de aici.

Instructiuni de retur
1. Completeaza formularul de retur cu toate detaliile
2. Impacheteaza produsul in coletul original
3. Solicita o preluare de colet la adresa ta (doar cu firma Fan Curier- poti suna la Fan Curier din localitatea ta sau plasa o cerere pe site-ul lor www.fancurier.ro)
4. Mentioneaza plata la destinatar (compania noastra)

Adresa de retur:
Destinatar: SC Surface Anatomy SRL
Strada Doctor Burghelea nr. 16, sector 2, Bucuresti, cod postal 024032, Romania

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe email la adresa e-shop@murmur.ro sau telefon/Whatsapp +40 747 057 780.