Facem tot posibilul ca produsele comandate sa fie conform asteptarilor clientilor nostri. Dar, in cazul in care nu esti multumit de comanda ta, din orice motiv, precum masura nepotrivita, fitting nepotrivit, culoare, ai dreptul de a returna comanda.

Se accepta doar retururile trimise in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Pentru a accepta produsele returnate, acestea trebuie sa fie conforme cu politicile noastre de retur:

  • Articolele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, deteriorare, spalare (cu niciun fel de produs chimic), cu exceptia defectelor de manufactura care trebuie sesizate de urgenta la primirea coletului
  • Articolele trebuie returnate in ambalajul original, cu eticheta de produs intacta
  • Incaltamintea trebuie probata fara a deteriora talpa acesteia si returnata in cutia lor originala
  • Lenjeria sau body-urile trebuie incercate folosind propria lenjerie intima pe dedesubt. Nu acceptam niciun fel de urma de probare altfel decat cea mentionata de noi.
  • Produsele achizitionate din Reducerile Finale de Sezon nu se pot returna decat in cazul in care acestea prezinta un defect in momentul in care coletul ajunge la tine.
  • Produsele realizate pe comanda pe dimensiuni personalizate (made-to-measure) nu pot fi returnate, fiind realizate in atelier conform specificatiilor clientului. Putem realiza doar modificari ulterioare, necesare ale produsului livrat, conform cerintelor clientului. Se pot returna doar in cazul in care prezinta un defect datorat noua, in momentul in care coletul ajunge la client.

Returul este gratuit pentru Romania, prin Fan Curier. Telefonati sau contactati prin email sediul Fan Curier din proximitatea locuintei dumneavoastra si solicitati o preluare de colet de la adresa dumnevoastra, cu mentiunea platii transportului la destinatar (SC Surface Anatomy SRL).

MURMUR nu isi asuma raspunderea pentru coletele pierdute in tranzit. Va rugam alegeti metoda transportului doar cu Fan Curier!

Pentru acceptarea returului, coletul trebuie sa continua Formularul de Retur printat si completat cu toate campurile solicitate. Formularul de Retur se regaseste in interiorul oricarui colet livrat.

Urmarim sistematic istoricul de comenzi al unui client si, in cazul unui numar de 3 retururi nejustificate sau refuzuri de primire la livrare a coletelor cu plata la ramburs, ne rezervam dreptul de a nu onora viitoare comenzi realizate pe magazinul nostru online.

RAMBURSARE

In cazul unui retur valid, contravaloarea articolului returnat va fi rambursat in termen de maxim 14 zile lucratoare din momentul primirii coletului de catre noi, in functie de banca emitenta a cardurilor bancare.

Rambursarea se va realiza in contul bancar de pe care a fost achitata comanda, in cazul comenzilor achitate prin card bancar. In cazul comenzilor achitate prin metoda de plata Numerar la livrare, rambursarea se va realiza in contul bancar mentionat pe Formularul de Retur. Costul de 30 lei pentru metoda de plata Numerar la Livrare nu se ramburseaza.

Nu se va lua in considerare rambursarea comenzii daca instructiunile de retur nu sunt respectate.

CREDIT NOTE sau SCHIMB DE MASURA/MODEL

La cerere, suma totala a produselor returnate se poate transforma in Credit Note ce poate fi folosit pentru orice achizitie viitoare pe magazinul nostru online sau in showroom-ul din Bucuresti (Str. Dr. Burghelea 16). Puteti mentiona acest lucru pe Formularul de Retur, iar in momentul procesarii returului, echipa noastra va crea un cod valoric personalizat, cu suma totala, pe care il puteti folosi la checkout/la casa pentru orice comanda viitoare. Vei fi notificat cu detaliile despre cod de indata ce returul este procesat.

Daca doriti sa schimbati comanda cu o alta marime/model/culoare, va rugam sa ne transmiteti acest lucru pe Formularul de Retur. Recomandam sa ne contactati in momentul in care doriti acest schimb, inainte de livrarea returului, pentru a putea discuta de disponibilitatea produselor si a putea rezerva produsele dorite pana in momentul in care returul ajunge la noi.

PASI PENTRU RETUR/SCHIMB/CREDIT NOTE

Găsești formularul de retur în colet alături de produsul comandat. În cazul în care ai pierdut formularul, îl poți downloada de aici.

Instructiuni de retur
1. Completeaza formularul de retur cu toate detaliile
2. Impacheteaza produsul in coletul original
3. Solicita o preluare de colet la adresa ta (doar cu firma Fan Curier- poti suna la Fan Curier din localitatea ta sau plasa o cerere pe site-ul lor www.fancurier.ro)
4. Mentioneaza plata la destinatar (compania noastra- SC Surface Anatomy SRL)

Adresa de retur:
Destinatar: SC Surface Anatomy SRL
Strada Dr. Burghelea nr. 16, sector 2, Bucuresti, cod postal 024032, Romania

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe email la adresa e-shop@murmur.ro sau telefon/Whatsapp +40 747 057 780.