Pamela Anderson in Bra top semnatura din satin Sculpt

Starul de cinema Pamela Anderson creează o apariție uluitoare în bra topul MURMUR din satin Sculpt, în cel mai nou editorial din ediția din octombrie a revistei de modă Fashion Magazine Canada.

Apariția uluitoare marchează revenirea Pamelei Anderson în centrul atenției, împreună cu lansarea unei cărți (Love, Pamela) și a unui documentar pe Netflix (Pamela: A Love Story).
Bra top-ul din satin Sculpt este de departe una dintre piesele noastre cele mai emblematice, fiiind purtat de celebrități precum Paris Hilon și Draya Michelle. Este croit din satin elastic de ultimă generație pentru un fitting mulat dar confortabil, are cupele noastre semnătură inspirate de lenjeria retro, și un decolteu ultra-feminin.
Bra Topul Sculpt a fost unul dintre primele noastre desingn-uri, perfecționându-i construcția și fittingul an de an. Creat din satin italian premium, vine în culorile alb, nud, roz, fucsia, albastru și negru. Este realizat manual de croitoresele noastre talentate în propriul nostru atelier, fiecare piesă complexă necesitând până la 12 ore de lucru manual.
Mai multe detalii aici.

Shop now