Linia Invizibila

 

Mereu am considerat că hainele reprezintă niște cadre pentru femei și știu, totodată, că toată lumea consideră rochia drept cel mai bun dintre ele. Ori de cate ori îți dorești să porți ceva extraordinar care să te încadreze așa cum îți dorești, te vei gândi la o rochie.

Dar ce se întâmplă dacă rochia reprezintă un cadru pentru altceva și nu unul de sine-stătător? Asta e întrebarea pe care mi-am pus-o în momentul când am conceput rochia Invisible. Îmi plac lucrurile clasice și îngrijite, dar cu o doză ascunsă de obrăznicie/ neastâmpăr și senzualitate. Rochia Invisible poate fi cadrul potrivit pentru un body sau pentru setul tău preferat de lenjerie intimă. De ce? Pur și simplu pentru că îmi place să dezvălui ceea ce în mod normal nu este făcut pentru a fi văzut, am vrut ca misterul fascinant al dedesubtului sa fie purtabil: tu în forma ta autentică, gradul tău propriu de atractivitate. Această rochie este precum o radiografie a propriei persoane. Și, mai mult, nu e păcat sa ai un body atât de frumos ce subliniază armonios liniile corpului și să nu fie văzut? În tot acest timp păstrând o ținută decentă, superbă, dar diferită de toți ceilalți din încăpere?

 

Asemenea oricărui alt element Murmur, există cel puțin două variante de a o purta. Afară, pentru o seară în oraș, împreună cu body-urile Sculpt sau Genie, lasă loc liber pieselor Signature pentru a fi vedetele serii. Sau chiar înăuntru, în cadrul intim al propriei locuințe, pe propriul trup dezgolit. Poți să-ți imaginezi cat de senzual, chiar desfrânat ar fi scenariul ăsta: purtând o rochie clasică pentru o cină în doi, acasă și încadrând perfect propriul corp, fără a-l dezvălui complet?

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now