Malta Special Bond

Landiana este vice-președintele Feeric Fashion Week și unul dintre coordonatorii competiției de creație de modă Feeric33. Printre misiunile ei principale se numără și promovarea tinerilor creatori de modă și susținerea activității acestora. Astfel, lucrează în prezent la dezvoltarea unei structuri de e-commerce dedicată în mod special tinerelor talente și creatorilor ce utilizează tehnici șl tehnologii sustenabile.

Ce elemente fac ca Malta să fie irezistibilă pentru tine?

Ce nu? Îndrăznesc să spun asta din perspectiva oricărui om care a petrecut cel puțin câteva zile acolo. Am călătorit mult, am văzut o mulțime de locuri spectaculoase, dar Malta are câte puțin din fiecare. Arhitectura impresionantă, o frumusețe naturală incredibilă, oameni mereu zâmbitori. Aș menționa totodată și mâncarea, asta dacă aș avea suficiente cuvinte pentru a o descrie. O atmosferă deosebită în fiecare seară, o vreme asemenea unui vis de vară, cu o notă retro în atmosferă, un echilibru între vechi și nou, undeva între tradiție și modernitate. Și aș putea continua până în momentul în care veți cumpăra bilete de avion și veți vedea totul cu proprii ochi.

 

Cum ți-a influențat MURMUR vacanța?

Asta e o întrebare foarte bună. MURMUR reușește să întoarcă multe capete/ să atragă multe priviri, și chiar să dea startul unor conversații cu oameni curioși, opriți pentru a-mi admira ținutele purtate în timpul sesiunilor foto sau persoane din industrie cu care am lucrat la proiectele realizate acolo. Dar momentul care mi-a rămas bine întipărit în minte este o anumită dimineață, la micul-dejun, când am ales să port fusta Ivy pe alb. În momentul în care am pășit în încăpere, toate privirile s-au îndreptat asupra mea. Simțeam că mă mișc în reluare.

Photo by Kurt Paris

Sursa foto: Kurt Paris

 

Un lucru (sau mai multe) pe care l-ai descoperit în Malta și îl asociezi cu femeia Murmur.

Pentru că o imagine poate face cât o mie de cuvinte, acesta este modul în care îmi imaginez întruparea femeii MURMUR în Malta.

Cel mai îndrăzneț lucru pe care l-ai făcut vara aceasta?

După aproape 10 ani de lucrat în culisele Feeric Fashion Week, unde am coordonat activitatea a peste 150 de oameni din toate colțurile lumii, am îndrăznit să pășesc în lumina reflectoarelor, să mă bucur de rezultatele muncii mele împreună cu toți invitații și să urmăresc fiecare prezentare de modă pe care am organizat-o cu #feericteam.

 

2 plăceri personale nevinovate pe care doar călătoritul le poate satisface

Mâncare și iar mâncare. Hahah. Când vizitez locuri noi sunt în căutarea experienței culinare perfecte. Dacă există vreun restaurant Michelin prin zonă nu pot rezista tentației. Oriunde merg încerc mâncarea tradițională, atâta timp cât nu conține carne.

 O altă plăcere nevinovată este vânatul după obiecte confecționate manual, artizanale șl alte lucruri care aparțin unui loc specific.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now