Dark Love from Milan

Elisa Bellino, ale cărei gânduri și iubiri le poți găsi pe The LadyCracy, a ales rochia lungă Primal pentru o zi de înotat.

Ai putea începe prin a ne spune câte ceva despre tine?

Sunt adepta împărtășirii poveștilor, dar ale altora. Iubesc reflectarea și investighez aspectele nevăzute ce ghidează comportamentul uman în societatea noastră. După ce am născut și am obținut o diplomă de masterat în comunicare, am început să scriu și nu m-am mai oprit niciodată. Practic nici din învățat nu m-am oprit vreodată, dar fac fotografii, filme, editez, realizez post-producții și nu încetez niciodată să creez. Mă consider, deci, norocoasă, dar nu mă întreba ce presupune mai exact munca mea pentru că nu pot să-i atribui o denumire anume.

Ce iubești cel mai mult la Milano?

Of Milano, poate fi paradoxal, dar iubesc să-i observ frenezia, clădirile din zona Porta Venezia, evenimentele, schimbul cultural continuu cu oameni întotdeauna diferiți.

Ai anumite reguli de modă când îți pregătești valiza pentru vacanță?

Regula mea este întotdeauna aceeași: confort și senzualitate. Cu orice ocazie trebuie să mă simt în largul meu, dar sofisticată.

Un element MURMUR pe care l-ai lua cu tine în următoarea escapadă de vară și de ce.

Mi-ar plăcea să iau totul, dar dacă ar trebui să aleg doar o piesă, aș opta cu siguranță pentru rochie lungă Vixen pentru ținute de seară. Este sexy, dar simplă, și extrem de hot.

3 locuri secrete pe care le consideri ideale pentru femeia MURMUR.

Femeia MURMUR este independentă șl încrezătoare în forțele proprii. Astfel, aceasta se simte confortabil oriunde, fie ea singură sau în compania altcuiva.

Un cântec și o carte pentru vacanța ideală pe malul mării.

Cântecul meu de vară este Fade to Gray de la Visage. Cartea potrivită pentru o lectură pe plajă? Sonnets of Dark Love a lui Garcia Lorca.

Sursa foto: Elisa Bellino

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now