Trezirea în Asia

Lore Gavrila este consultant senior de croazieră cu o pasiune evidentă pentru a călători în locuri incredibile, din diferite colțuri ale lumii. Vara aceasta a purtat piesele MURMUR în Singapore și Bali. Am rugat-o să ne împărtășească o parte din secretele escapadelor sale.

1.De ce este Asia irezistibilă pentru tine?

Asia este fără doar și poate una din destinațiile exotice cele mai accesibile. Prima mea călătorie în Asia a fost în 2016 când am plecat pe croazieră în Singapore, Filipine, Malaysia, Brunei și China. Din acel moment sunt îndrăgostită de Asia. Chiar dacă decizi să vizitezi faimoasele temple din Indonezia sau Malaezia, plajele din Filipine sau Thailanda, ori zgârie-norii din Singapore, e imposibil să nu ai parte de o experiență extrem de bogată din punct de vedere spiritual.

2.Cum a fost să porți MURMUR în timpul vacanței?

Când îmi pregătesc bagajul pentru concedii aleg de obicei câteva ținute pentru locurile pe care le consider a fi caracteristice pentru anumite desntinații. Am planificat, astfel, să păstrez piesele MURMUR pentru momente speciale. Dar odată ajunsă acolo am realizat că pot să port MURMUR în absolut orice moment, pretutindeni, fie că vorbim de o stradă obișnuită, un cartier extravagant din Singapore sau plajele emblematice din Bali. Și chiar dacă poate părea un clișeu, m-a făcut sa mă simt mult mai încrezătoare și feminină. Mai mult, am fost plăcut surpinsă de țesăturile pieselor. Nu au întâmpinat nicio problemă în bagaj în cele 16 zile de călătorit si nu a fost nevoie să le calc în vreun fel.

3. Un loc în Singapore si unul în Bali ce se îmbină perfect cu piesele MURMUR.

Cred ca MURMUR poate să se integreze perfect oriunde în Singapore, datorită oamenilor care sunt extrem de receptivi. În ceea ce privește resorturile mai retrase din Bali, nu neapărat un loc, ci un moment al zilei se îmbină superb cu o ținută Murmur: răsăritul. Îmbinarea celor două, Murmur și un răsărit superb, într-unul din aceste resorturi, poate transforma dimineața într-una cu adevărat specială.

4. Un lucru pe care i l-ai murmurat la ureche vara aceasta?

Cele două cuvinte magice pe care nu i le spun lui foarte des, de teamă că ar putea în timp să-și piardă din intensitate și semnificație.

5. Dacă ai putea să iei cu tine în vacanțe orice personaj de film, care ar fi acesta?

Tom Hanks în rolul său din Cast Away. În cadrul acela de insulă deșertică, a jucat impresionant. Ținând cont de faptul că majoritatea vacanțelor mele mă poartă în zone de acest gen, nu aș fi niciodată îngrijorată dacă mi-ar fi alături.

 

Sursa foto: @lorys.story

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now