Designer's Pick Limited Edition

Designer's Pick este o ediție foarte limitată și rară, constând din 3 piese pe care le-am ales special pentru tine și pentru dragostea măiestriei.

Ne mândrim că, în vremuri de producție de masă și consumerism, credem în calitate, unicitate, măiestrie și că totul este produs etic în propriul nostru atelier. Fiecare piesă din ediție are mai puțin de 20 de articole, toate numerotate. Poți fi norocosul proprietar al unuia dintre ele. Acestea sunt, de asemenea, și piese de colecție.

Andreea Badala, designer si fondator MURMUR, descrie capsula Designer's Pick:

„Pentru această primă ediție, am ales o ținută completă care constă întop sutien, fustă și un kimono transparent purtat ca o jachetă lejeră. Cred că este o esență foarte concentrată a ceea ce facem și cuprinde pilonii inspirației noastre: contururile feminine ale anilor 50, intimitatea lenjeriei și gesturile de îmbrăcare și dezbracare.Am vrut să creez ceva clasic și deosebit, după atâtea luni în care nu ne-am mai îmbrăcat ca înainte."

 

Bra Top Hedonic

Topul se inspiră din formele sutienului din anii 50 și este accesorizat cu cleme aurii la bretele aurii folosite ca cârlige pentru o prețioasă panglică elastică care creează un efect de șiret.

Această piesă din satin elastic cu fermoar metalic auriu la spate are un decolteu ultrafeminin și căptușeală prețioasă.

24 de articole limitate

Fusta Hedonic

Combinând strălucirea luxoasă și proprietățile sculpturale ale satinului elastic, Fusta Hedonic eliberează calea pentru a face o intrare memorabilă. Conturul este elegant, de lungime medie și este realizat din satin prețios fabricat în Franța. Accesorizată cu cleme de bretele aurii folosite ca cârlige pentru o prețioasă panglică elastică care creează un efect de dantelă. Închiderea cu fermoar la spate acționează și ca o fantă reglabilă.

18 articole limitate

Kimono Decadent

Kimonoul are o formă clasică din muselină moale de mătase transparentă. O jachetă foarte lejeră pe care o poți purta deasupra pieselor senzuale.

20 de articole limitate

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now