Povestea ediției limitate Designer's Pick

Designer's Pick Limited Edition, cea mai recentă colecție MURMUR, explicată de directorul de creație Andreea Badala:

Am o misiune cu MURMUR - de a reconecta femeia cu propria feminitate și senzualitate. Îmbrăcămintea în sine devine un ritual care te ajută să obții asta - acea atitudine, acea privire, acea încredere.

Mi-am dat seama de un lucru: că femeile care admiră brandul MURMUR, dar nu l-au încercat încă, cred că este un brand de neatins, ceva ce nu li s-ar potrivi. Odată ce își găsesc curajul să facă acest lucru, găsesc în oglindă o latură a lor pe care nu o vedeau înainte în acest fel - o femeie încrezătoare și senzuală, despre care nici măcar nu știau că există. Și este adevărat, avem atât de multe laturi și nuanțe într-o singură persoană.

Cred că MURMUR este ca un stiletto foarte bine conceput: nu e doar faptul că tocul înalt îți transformă instantaneu postura, ci mai mult atitudinea pe care ți-o conferă și toate gesturile care derivă din purtarea lui.

Ce ne poți spune despre această nouă ediție:Designer's Pick? De ce este limitată?

Pentru cel puțin 2 motive. În primul rând, avem o mulțime de cliente fidele care sunt mereu interesate să cumpere ceva nou de la MURMUR. Cum unele aveau deja atât de multe piese din colecții, să le putem oferi ceva atât de special și limitat a fost o opțiune firească. În al doilea rând, am făcut-o pentru mine și pentru plăcerea echipei mele. Îmi place acest model de creativitate și măiestrie, fără a fi nevoie să mă gândesc la o producție mare. Această colecție este foarte limitată - fie reacționezi imediat, fie ai ratat-o. Imaginează-ți că fiecare culoare de pe fiecare piesă are mai puțin de 20 de articole, toate numerotate. Poți fi proprietarul norocos al unuia dintre ele.

Ce ne poți spune despre numele colecției? Care a fost inspirația pentru acest nou proiect?

Am vrut ca numele să fie simplu - clientele trebuie să știe că este ceva foarte limitat și rar și reprezintă dragostea noastră pentru artă și meșteșug.

Ce mesaj vrei să transmită acest nou proiect?

Calitate versus cantitate. Meșteșug și atenție la detalii. Șanse foarte mici de a întâlni pe cineva care este îmbrăcat la fel ca tine. Fantezie și feminitate.

De asemenea, am vrut să arăt procesul din spate, toți pașii și toată munca pe care o implică realizarea unei ținute de la zero. Procesul seamănă cu cele ale cunoscutelor ateliere din Paris acum o jumătate de secol. Ne mândrim că, în vremuri de producție de masă și consumerism,ne preocupăm în primul rând de calitate, unicitate, măiestrie și că totul este produs etic în propriul nostru atelier.

Ce ne poți spune despre piesele alese pentru această colecție limitată? Ce poveste spui despre femeile care le poartă?

Pentru această primă ediție, am ales o ținută completă compusă din bra top, fustă mulată și un kimono transparent purtat ca jachetă lejeră. Cred că este o esență foarte concentrată a ceea ce facem și cuprinde pilonii inspirației noastre: contururile feminine din anii 50, intimitatea lenjeriei și gesturile de îmbrăcare și dezbracare.

Fusta este elegantă, de lungime medie și moale și este realizată din satin prețios fabricat în Franța. Topul se inspiră din formele sutienului din anii 50, și atât partea de sus a sutienului, cât și fusta sunt accesorizate cu clipsuri aurii de suspenderce susțin prețioasă panglică elastică care creează un efect împletit.

Kimonoul din mousseline moale de mătase transparentă are o formă clasică. Îmi place această piesă pentru că este re-contextualizată într-o jachetă foarte ușoară pe care o poți purta pe piesele senzuale.

Topul și fusta vin în 3 culori: visiniu, violet rusesc și negru. În timp ce kimonoul este un negru clasic.

.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now