Lansăm colecția MURMUR Summer '22 - Hedonism

Colectia Summer '22 - Hedonism este despre combinarea diferitelor puncte de inspiratie în piese distractive, senzuale si colorate. Acum că ne pregătim să lansăm această colecție, iată câteva cuvinte și perspective de la designerul MURMUR Andreea Bădală despre ce a inspirat-o pentru această colecție.

Marie Antoanette

O perioadă ce a rămas în istorie pentru decadența sa, celebra perioadă Marie Antoinette reprezintă o linie subtilă de inspirație pentru această colecție.

Inspirația Rococo

În loc să merg către moda feminină, m-am inspirat din proporțiile modei masculine: lungimea pantalonilor se transformă în pantaloni capri senzuali, iar celebrele bluze din secolul al XVIII-lea sunt transformate în bluze moderne de vară ce pot fi purtate ca jachete sau caftane.

Lenjeria din anii '50 și atmosfera supermodelelor din anii '90

De asemenea, am folosit obsesia mea pentru lenjeria din anii '50 și am mixat-o cu imaginea supermodelelor anilor '90, de la paleta de culori la proporții.

Experimente cu raze X pe flori

Inspirată complet aleatoriu de niste imagini experiemntale create prin radiografierea unor flori în anii '30, am combinat obsesia mea pentru lenjeria din anii '50 și detaliile couture transformate în piese contemporane, cu acel efect de raze X. În loc să creez printuri, m-am jucat cu transparențele și tehnicile de drapaj.

Seria din denim

Noutatea colecției vine odată cu seria Denim. Create din denim premium elvețian ușor elastic,  în culori roșu și negru, și având cusături contrastante care mimează proporțiile secolului al XVIII-lea, piesele sunt moderne și utilitare, cu un strop de eleganță. Cămășile prezintă formele-semnătură ale liniei Sculpt, deconstruite în forma cusăturilor îndrăznețe.

Imprimeu unic desenat manual

Am vrut culoare, am vrut bucurie, motiv pentru care m-am jucat cu fuchsia din orhidee, cu portocaliul electric, cu alb, auriu și negru contrastant pentru a adăuga putere și geometrie. Pentru aceasta vara mi-am imaginat si un imprimeu, care are atat flori, cat si dungi.

Feminin + masculin

Am ales un desen ce înfățișează o orhidee disecată. Majoritatea orhideelor conțin atât organe reproducătoare masculine, cât și feminine într-o singură floare și mi se pare interesant de recunoscut și ilustrat că avem atât o parte feminină, cât și una masculină în noi.

Am transformat acelasi desen al florii in broderii pretioase pe kimonouri pe care mi le imaginez atat purtate in vacanta ziua, cat si seara ca jachete de vara.

Ce iubesc cel mai mult la această colecție:

  • Seria Denim: au în egală măsură un design incredibil, cât și super confort, și se potrivesc incredibil de bine pe corp.

  • Seria Hedonic: iubesc sutienul, am deconstruit sutienul nostru semnătură Sculpt sub forma acestui bra top Hedonic, arătând astfel piesă etapele de realizare a piesei (se vede căptușeala cupei, cusăturile pe care le ascundem de obicei sub produs - acum transformată într-o piesă în sine). Îmi place, de asemenea, modul în care se atașează ciorapii din tulle prețios prin cârlige aurii de pantalonii scurți, de fusta sau de rochia Hedonic.

  • Iubesc rochiile X-Ray și seria Blueprint, pentru detaliile de drapaj, transparențe și dantela Chantilly care decorează delicat piesele.

Descoperiți întreaga colecție pe e-shop și în showroom-ul nostru!

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now