Descoperă noua colecție MURMUR Fall/Winter '22

Designuri atemporale care devin arme ale încrederii în sine, într-un echilibru între forță și senzualitate, feminitate și masculinitate.

Inspirată de filmul italian La Notte, regizat in anii ‘60 de Michelangelo Antonioni, designerul și fondatorul MURMUR Andreea Bădală își propune să recreeze personajele din film într-o manieră proprie, prin haine.

„Există un sentiment de atemporalitate în acest film, deoarece sfârșitul anilor 50 se îmbină cu o estetică mai modernă a anilor 60 și este în rezonanță absolută cu estetica MURMUR.

Mi-a plăcut poezia acestui film și cinematografia lui și m-am provocat să recreez personajele prin viziunea mea, prin ținute așa cum ar exista ele în 2022.

Colecția este un echilibru între masculin și feminin în alb și negru, cu doar câteva nuanțe de nude și roșu.” - Andreea Bădală

Noutatea colecției o reprezintă îmbinarea dintre ultra-femininul si senzualul specific MURMUR, și inspirația masculină. Se pot observa îmbinări de cămăși și pantaloni clasici la care se adaugă elemente de corset, precum Blazerul Decupat Tomboy, Bra Top-ul Tomboy și Pantalonii Tomboy.

Mai mult, Corsetul Tomboy si Cureaua Corselet Frame sunt purtate de această dată peste cămașă, ca o vestă de forță, devenind o armură pentru corpul feminin.  

Seria de cămăși Reserved, scurte sau lungi, prezintă un detaliu subtil, dar atât de rezonant din sfera inspirației masculine: silueta maioului care se intrevedea la bărbați, ca o umbră, prin cămașă.

Inspirația din personajele filmului are trei nuanțe ce pot fi observate în diferite piese ale colecției.

Femeia matură, clasică, se regăsește în latura atemporală a brandului prin rochii de cocktail, precum Rochia Frame, kimonouri ce pot fi purtate ca rochii, precum seria Grip, și rochii furou, precum Rochia Slip.

Avem, totodată, femeie tânără, rafinată, portretizată prin piese clasice cu tăieturi moderne, precum Topul Crave, Fusta Crave sau Blazerul Tomboy.

Și, nu în ultimul rând, putem observa femeia fatală, încrezătoare, prin rochii corset, body-uri și rochii din piele ecologică precum seria Fling  sau prin detalii revelatoare și total neașteptate.

Designurile atemporale ale acestei colecții creează un echilibru blând între masculinitatea evidentă și o privire feminină subtilă, dar puternică și activă, care este întotdeauna fundamentul pentru MURMUR. Descoperă întreaga colecție aici.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now