MURMUR 〰 Pillow Talk #1 About love

Curiozitatea noastră înnăscută și dorința noastră de a vedea și împărtăși sunt câteva dintre impulsurile pe care le-am explorat pentru prima noastră ediție a MURMUR Pillow Talk #1 About love, un eveniment transmis în direct dintr-o serie de discuții pe teme fundamentale și profund MURMUR.

Așadar, pe 11 februarie, începând cu ora 20:00, spectatorilor li sa permis accesul la fragmente de intimitate dintr-o discuție foarte personală care a fost transmisă în direct prin intermediul paginii noastre de Facebook. Închizând ușor ușa pe măsură ce povestea se desfășura, Andreea Badala - designer și fondator MURMUR a primit 2 invitați speciali într-un dialog foarte personal asupra importanței și necesității iubirii și iubirii de sine.

Cine au fost invitații?

Cristian Movila este o figură marcantă a peisajului cultural al Bucureștiului. Fotograf talentat, Cristian a lucrat ca fotojurnalist pentru New York Times, National Geographic și revista Time. De asemenea, a înființat în 2019 Fundația Eidos, care construiește o platformă pentru proiecte culturale în România.

Capucine Gros este partenera lui Cristian, atât în dragoste, cât și în profesie. Împreună au creat Festivalul Unfinished. A avut diferite rezidențe în China, Serbia sau Zimbabwe înainte de a se stabili în România. Tot artistă, se joacă cu percepția puterii și a sensibilității prin cuvinte.

Întâlnirea nu ar fi putut avea loc fără ajutorul partenerilor noștri Mercedes-Benz România, care ne-au împrumutat primul lor Mercedes-Benz 100% electric, energizantul EQC, astfel încât invitațiile au sosit la fața locului în pionierul electro de o frumusețea uluitoare.

Evenimentul a avut loc într-un apartament confortabil, intim, în inima Bucureștiului, împletind elemente vintage și baroce, într-o poveste de mărturisiri și dezvăluiri murmurate. Decorul a fost amenajat de talentatul Dhaniel Nora de la Purple Flowers.

Vă invitămi să explorați câteva dintre principalele momente din această experiență online..

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now