MURMUR Pop-Up Paris Showroom Iconic Toamnă/Iarnă ’20

MURMUR va fi prezent în Paris între 27 februarie și 3 martie în timpul Săptămânii Modei de la Paris, prezentând colecția de Toamnă-Iarnă 2020. Dacă ești interesat sau cunoști pe cineva interesat de wholesale purchase, ne poți găsi la Showroom-ul You Concept, un showroom de tip pop-up localizat pe Rue Saint-Dominique 6, 75007, Paris.

În fiecare an, alături de colecțiile de sezon, revizuim cele mai apreciate modele ale noastre și realizăm o selecție a unor piese eterne, versatile și emblematice MURMUR. Rezultatul reprezintă o linie ready-to-wear, potrivită atât pentru ținute de zi, cât și pentru seară, oferind variante versatile și mai ușor de purtat a pieselor Signature realizate în atelierul nostru. Încă de la lansarea brandului în 2011, aceste piese au fost purtate în lumea întreagă de către diferite celebrități.

MURMUR Iconic acordă o atenție deosebită fitting-ului, țesăturilor și detaliilor, folosind culori îmbietoare în palete de nud, roșu, violet și negru.

Descoperă unele dintre seriile cele mai apreciate precum Ivy, Haze, Snap, Grid sau Sculpt, acum având un nou design actualizat.

 

#fashion #fashionluxury #buyer #wholesale #pfw #fashionweek

 

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now