MURMUR Primăvară/Vară ’20 – sursa de inspirație

Câteva cuvinte și puncte de plecare explicate de directorul de creație Andreea Bădală la lansarea ultimei colecții MURMUR de Primăvară/Vară ’20:

The Unveil Series

”Pentru această serie am avut ca referință couture-ul anilor 50s, analizând dedesubturile rochiilor couture din acea perioadă și transformând structura lor într-o rochie de seară modernă” spune directorul de creație Andreea Bădală despre încântătoarea serie ce face parte din noua colecție de Primăvară/Vară ’20.

 

 

The Wrapped Series

„Avem o serie întreagă cu piese petrecute. Iubesc rochiile petrecute ce creează un joc între acoperirea și dezgolirea trupului în timp ce pășești sau te așezi.” Piesele din noua colecție vorbesc despre nemărginita fascinație a designerului principal Andreea Bădală față de aceste două instanțe: cât de mult vrei să dezvălui și cât de mult vrei să ascunzi.

Studio 54

„M-am uitat la poze vechi cu Studio 54 în special pentru a surprinde atmosfera locului și a-mi putea imagina cum ar fi acesta în zilele noastre.” Mese pline de pahare și scrumiere, canapele de piele și cortine grele de teatru. Glam-ul decadent al faimosului club de noapte a inspirat-o pe Andreea Bădală să-și reimagineze/să reconstituie atmosfera cool a anilor 70.

 

Anii 70

„Vechile poze din anii 70 inspiră un aer cool pe care îl apreciez în mod deosebit. Dacă mi-aș imagina aerul acela acum, l-aș vedea ca pe unul relaxat, încrezător și decorat cu elementele noastre emblematice, inspirate din piese de lenjerie intimă. Gândește-te la ideea de corset și la detalii de lenjerie într-un context mult mai degajat, libertin. Imaginează-ți salopete atât cu detalii suspendate de peplum, cât și cu buzunare dintr-un poliester japonez vaporos.”

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now