MURMUR's Most Wanted

Trecând prin colecțiile noastre anterioare, există câteva modele care ies în evidență.

Fie că este din cauza stilului lor atemporal, a atractției lor electrice sau a popularității lor, în fiecare sezon a existat acea piesă care a devenit most wanted.

Vorbim despre piese care au dus MURMUR la un nou nivel de confort, design și atenție la detalii. Piese care au devenit iconice, indiferent de an sau colecție.

După ce am revăzut aceste modele din trecut, am venit cu o selecție de 6 articole most wanted din toate timpurile, dintre care am decis să refacem unul. Și vrem să decideți voi care dintre ele. Deci, dacă aveți un articol MURMUR preferat pe care doriți să-l revedeți, lăsați un comentariu mai jos și îl vom reface pe cel care obține cele mai multe voturi.

Rochia Allure

O rochie revelatoare din crepe de chine, care se leagă în jurul taliei și se leagănă ușor pe coapse, în timp ce vântul îți suflă în păr.

Fusta Allure

Numiți-o de bază, știind că este orice altceva decât. O fustă ce se leagă în jurul taliei, din crep-de-chine ușor, pentru a vă îmbrățișa coapsele.

Fusta midi din denim Candy - Albastru și Negru

Cu croiala lei măgulitoare și detaliile prețioase ale bretelelor detașabile, din denim prespălat cu acid, această fustă este un must-have în orice garderobă.

Fusta Domestic - roșu și roz

Clișeul servitoarei franceze a dus la designul acestei fuste îndrăznețe, dar scoaterea în evidență a senzualității și a încrederii în femei este ceea ce face cel mai bine MURMUR.

Rochie Skin - alb, nud și neagră

O rochie construită pentru a vă flata silueta. Acest stunner midi din satin elastic are bretele reglabile, cu un decolteu îndrăzneț și fermoar metalic la spate.

Rochie Snap - Alb si negru

O rochie aparent simplă care îți va îmbrățișa curbele și îți va fi alături zi și noapte.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now