Seria Iconic Sculpt

Designerul Andreea Bădală ne poartă pe drumul unor aspecte importante ale seriei Iconic Sculpt.

Înainte de a crea ceea ce ulterior a devenit body-ul Sculpt, am fost cu adevărat fascinată de aspectul sutienelor din anii ’50. Acele cupe cumva țuguiate/conice ce puteau fi observate sub pulovere în diferite filme. Încă de la prima mea colecție am construit o anumită formă ce punea întreg accentul pe design și construcția geometrică. Rochia neagră Pose a avut un succes răsunător, în special în rândul celebrităților.

Am observat în timp cum reinterpretarea unei forme clasice devine ea însăși o formă clasică. Și, ca o parte integrantă a evoluției sale firești, am vrut să devină mai populară și în afara scenei.

Body-ul Sculpt de satin pe care toate lumea îl știe și îl apreciază este destinat unor ocazii speciale. Nu este făcut să fie purtat în mod constant. Și chiar dacă este o piesă extrem de senzuală, are o notă aproape intimidantă, asemenea unui scut – te protejează și impune o anumită distanțare.



Pornind de la aceste lucruri am create noul body Sculpt din colecția noastră Iconic. Totul începând de la material/țesătură și design, la construcție și tehnologie au fost într-un fel simplificate pentru a putea realiza o piesă mult mai ușor de purtat, indiferent de oră sau de ocazie. Am ales o țesătură foarte moale – un amestec de bumbac, poliester și elastan. Am lucrat peste șase luni pentru a dezvolta această piesă ready-to-wear care să poată fi spălată la mașină. Cupele sutienului și fitting-ul s-au schimbat. Cupele au acum doar un strat de căptușeală, iar piesa vestimentară poate fi purtată în mod discret ca un element de bază sub diferite alte haine.

Am adăugat în această colecție și rochia Sculpt, disponibilă atât pe negru, cât și pe alb – două culori emblematice pentru brand-ul nostru. Aceasta este definiția unei rochii scurte și mulate marca MURMUR, una ce subliniază armonios bustul și scoate în evidență talia și șoldurile. A părut cu adevărat necesar/esențial. Este și extrem de confortabilă și, asemenea multor altor articole MURMUR, poți să-ți dai seama cât de bine se simte pe trup doar în momentul în care o încerci pe propria piele.

O fotografie nu poate mereu să surpindă subtilitățile și calitatea unui produs. Uneori poți să vezi niște piese noi și să te gândești: ce e de fapt nou? Ei bine, tehnologia și fitting-ul pot fi noi, precum și proporțiile sau cât de purtabile sau versatile pot fi articolele vestimentare.  Acestea sunt aspecte pe care fotografiile – așa cum rețelele de socializare ne-au învățat să le receptăm – nu pot să le arate. Cineva poate veni pe piață cu un model uimitor (din punct de vedere vizual/estetic), dar întrebările pe care trebuie să ni le punem sunt următoarele: cum este realizat fitting-ul? care este calitatea produsului? va câștiga testul timpului? Trebuie să atingi și să porți pe propriul corp piesele din colecția Iconic pentru a înțelege cât de important este să pui constant sub semnul întrebării performanța unui produs, să îl testezi și să îl dezvolți permanent.

 

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now