Aroma verii: Escapade Series (Seria Escapade)

Totul luna aceasta este despre aroma aventuroasă a verii. Seria Escapade prezintă top-uri lejere și rochii vaporoase/furouri – se vor simți ca o briză/adiere pe corpul tău!/ Purtarea lor este asemenea unei adieri!

Sursa inspirației

Designer-ul Andreea Bădală destăinuie câteva dintre momentele esențiale care au inspirat această serie.

Furourile, devenite deja un clișeu, au fost o inspirație uriașă. Am înlocuit satinul mătăsos cu un poliester prețios din punct de vedere tehnic, care reușește să captureze lumina într-un mod minunat și însoțește trupul la fiecare pas. Bretelele sunt atașate cu detalii metalice aurii inspirate din clips-urile de suspender (jartieră?).

Escapade Tops

Alunecos?? Fluiditate este cuvântul potrivit. Bucură-te din plin de vară în aceste top-uri luminoase cu bretele ajustabile, fante/crăpături laterale și un clivaj foarte feminin. Detaliile aurii oferă o notă luxuriantă.

Rochii Escapade

Imaginează-ti rochii ușoare ca o suflare caldă de vânt, confecționate dintr-un voal extrem de fluid. Imaginează-ți totodată fante/crăpături laterale cu un efect radiant și o crinolină/jupon care se simte ca o adiere pe pielea ta. Acestea prezintă bretele ajustabile inspirate de detaliile lenjeriei intime, ritualul dezgolirii/dezbrăcării devenind mai rapid, dar nu mai puțin senzual.

Rochii lungi Escapade

Nimic nu întruchipează mai bine zilele și nopțile de vară, parcă nesfârșite, decât rochiile lungi și mătăsoase. Rochiile Escapade îți vor mângâia pielea, oferind fiecărei mișcări o senzație eterică, aproape magică.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now