Lansarea MURMUR Essentials

Colecția păstrează ADN-ul MURMUR, dar transpune această filozofie în piese clasice, ce pot fi purtate zi de zi.

Liniile senzuale și detaliile inspirate din lenjerie intimă sunt integrate în piese esențiale precum topuri, fuste, colanți și rochii. Piesele din noua colecție sunt realizate în întregime din tricot elastic, un material foarte ușor, potrivit pentru sezonul de vară și ușor de integrat în ținute.

Selecția liniei se bazează pe istoria celor mai apreciate produse ale noastre din 2016 până acum și, totodată, pe o analiză continuă a dorinței clientelor noastre de a purta piese MURMUR potrivite pentru viața de zi cu zi, dar unele cu o notă deosebită. Am descoperit cliente loiale îndrăgostite de stilul nostru ce își doresc să poarte această estetică în diferite activități cotidiene, căutând astfel senzualitatea MURMUR și în piese confortabile și ușor de purtat, indiferent de eveniment sau moment al zilei.

 

” Putem deja să vorbim despre o arhivă de stiluri MURMUR. Gândind în retrospectivă am identificat diferite modele care au avut întotdeauna o cerere mare și erau sold out în mod constant. Mai mult, am luat în considerare mesajele clienților noștri ce întrebau în mod frecvent când vom relansa anumite produse din colecțiile anterioare, mai exact din 2017, chiar 2016. Am realizat că acele modele sunt atemporale, ușor de purtat, confortabile (fiind realizate din diferite tipuri de tricot) și întruchipează totodată unicitate și senzualitate prin detalii. Decizia a fost, astfel, simplă –să oferim o nouă linie de piese esențiale! Și am început să lucrăm la fitting, proporții și materiale – păstrând în minte ideea de a oferi o linie de bază, dar cu o notă surprinzătoare, păstrând întotdeauna ADN-ul MURMUR.”

Andreea Bădală – fondator & director de creație MURMUR

Stilurile abordate sunt simple și în același timp fresh și feminine, pornind de la bra top-uri în nuanțe de nude, rochii și body-uri ce urmăresc și complimentează liniile corpului, alunecând discret de pe umăr, la tricouri și colanți cu detalii metalice sau minimaliste. Mai mult, colecția prezintă tricouri ce se erodează gradual, dezvăluind tot mai multă piele, pe măsură ce sunt purtate și spălate.

Episodul 1: Suspender Series

Focusul acestei săptămâni este reprezentat de piese ce înfățișează detalii de suspender în diferite forme.

Unul dintre cele mai recognoscibile modele ale liniei, tricoul realizat dintr-un tricot/jerseu elastic și moale, este caracterizat prin detalii minimaliste de suspender.

Colanții suspender, prima oară creați în 2013 și purtați de Lady Gaga în campania sa Obamacare, au revenit acum într-o versiune 2 în 1: putând fi purtați atât în varianta completă/lungă, cât și în cea scurtă/tăiată.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now