MURMUR 〰 Pillow Talk: Maxime et Iuliia

”Primul lucru pe care îl faci când cunoști pe cineva este să descoperi, cumva, dacă împărtășiți niște valori comune, nu-i așa? Având propriul brand deja de ceva timp mi-a fost mai ușor să creez conexiuni cu oameni care îmi admirau munca, iar eu la rândul meu pe a lor. Asta pentru că devotamentul meu pentru MURMUR reprezenta elementul care reușea să spargă gheața.

Am cunoscut de-a lungul timpului oameni minunați cu care am purtat conversații ce m-au inspirat cu adevărat și am hotărât să împărtășesc câteva din acestea cu voi.”

Andreea Badala – fondator și designer principal al MURMUR

MURMUR 〰 Pillow Talk: Maxime et Iuliia

L-am cunoscut pe Maxime cu câțiva ani în urmă în Paris, rămânând prieteni din acel moment. E o persoană bună, mereu optimistă, inteligentă și amuzantă, întruchipând prietenul acela apropiat pe care ți-l poți imagina în orice moment. El și Iuliia s-au întâlnit acum câțiva ani, s-au îndrăgostit nebunește și s-au căsătorit. Iuliia reprezintă această frumusețe misterioasă din Rusia, putând fi asemuită cu o păpușă de porțelan aproape ireală. Și îi putem descoperi complexitatea și frumusețea mergând dincolo de aspectul fizic- odată ce ajungi să o cunoști, scoțând treptat la iveală multe dintre calitățile ei, vei întâlni o persoană caldă și îngăduitoare.

În ultima perioadă, cei doi au petrecut destul de mult timp în locuința lor. Simpaticul lor apartament din Paris a reprezentat singurul loc de joacă al celor doi îndrăgostiți încă de la începutul carantinei. Am fost curioasă să descopăr cum au fost ultimele luni pentru tânărul cuplu. Mai mult, mi-am dorit să o descopăr pe Iuliia chiar prin ochii admiratori ai iubitului său Maxime… Cred că este cu adevărat fascinant să vezi cum aceste poze intense și intime prind viață.

Cine este Iuliia, cum v-ați cunoscut și care este prima ta amintire cu ea?

Maxime: Julia este o frumusețe naturală cu o personalitate puternică și încântătoarea mea soție. Prima oară ne-am cunoscut în St. Petersburg. Prietenul meu care trăiește în Moscova mi-a oferit numărul ei de telefon, știind că aceasta încă locuia acolo. Astfel, am invitat-o pe Iulia să vizităm orașul împreună. Prima mea amintire despre ea este modul exotic și paradoxal în care arăta.

Cine este Maxime, cum v-ați cunoscut și care este prima ta amintire cu el?

Iuliia: Maxime este un om bun, dar în același timp cineva cu un caracter puternic, optimist, cu un simț al umorului foarte dezvoltat, grijuliu, fiind mereu atent la nevoile prietenilor și a persoanelor iubite. Având un prieten comun în Moscova, Maxime a găsit o modalitate de a intra în contact cu mine. A venit să mă viziteze în Saint-Petersburg, unde locuiam înainte, și ne-am îndrăgostit. Prima mea amintire despre el? Era foarte simpatic, avea un miros foarte plăcut și niște pantofi drăguți. ;)

Cum a fost în carantină cu Iuliia? Cele mai bune lucruri din timpul acesta petrecut împreună? Ceva supărător care merită menționat?

Maxime: Pot spune că am trecut prin toate stadiile posibile ale unei relații amoroase în mai puțin de o lună. A fost intens! Hahaha. Îmi voi aminti toate serile pe care le-am petrecut bând vin alb în pași de dans în micul nostru apartament parizian. Am descoperit un lucru deranjant, dar nu îl pot destăinui aici. Scuze, Andreea!

Cum a fost în carantină cu Maxime? Cele mai bune lucruri din timpul acesta petrecut împreună? Ceva supărător care merită menționat?

Iuliia: Carantina nu e deloc ceva plăcut, dar am încercat să o privim într-o notă pozitivă. Am avut cu siguranță mai mult timp unul pentru altul: petrecând serile împreună, delectându-ne cu mâncare, ajungând să ne cunoaștem reciproc chiar mai mult decât înainte. Câteodată simțeam nevoia de mai mult timp doar pentru mine pentru a-mi reîncărca bateriile.

Definiția ta pentru libertate?

Maxime: Libertatea înseamnă posibilitatea de a-ți îndeplini visurile.

Iuliia: Pentru mine definiția libertății reprezintă șansa de a face ceea ce îți place cu adevărat fără a deranja pe cineva sau a depinde de o altă persoană.

Ce piese MURMUR ți-ar plăcea ca Iuliia să poarte pentru mic-dejun, prânz și cină?

Maxime: Pot să aleg Body-ul Grid pentru toate cele trei mese?

Iuliia: Pentru mic-dejun aș purta colanții Stark cu Sculpt Bra Top pe alb. La prânz mi-aș pune rochia Sculpt tot pe alb, iar pentru cină aș alege fusta Stark cu Stardust Top pe roșu.

Cum te face Iuliia să te simți atunci când poartă creațiile MURMUR?

Maxime: Când poartă MURMUR radiază de bucurie și încredere.

Iuliia: A purta MURMUR mă face să mă simt chic, sexy, dar nu ostentativ, și foarte feminină

Ce melodie ai pune pentru Iuliia?

Maxime: O melodie care o definește este ”Sexuality” de la Sébastien Tellier. Et voilaaa…

Ce melodie ai pune pentru Maxime?

Iuliia: ”Superstition” a lui Stevie Wonder.

Fotografii cu Iuliia purtând Haze Bra Top, făcute de soțul ei Maxime.

 

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Shop now